Om tjänsten
Som Laboratorietekniker kommer du att spela en viktig roll i tillverkningsprocessen och arbeta med ett brett spektrum av produkter. Du kommer att metodiskt tillämpa olika analytiska tekniker, såsom densitetsmätningar, sensoriska utvärderingar, analys av fukthalt och partikelstorlek och mikrobiologiska bedömningar. Även provtagning kan komma att ingå.
Noggrannhet, struktur och rutiner är oerhört viktigt i denna roll, och du kommer att ansvara för att dokumentation organiseras och matas in i affärssystemen på ett korrekt sätt. Du kommer även att samarbeta med produktions- och kvalitetssäkringsteamen för att ständigt förbättra våra kvalitetsstandarder.
Tjänsten som laboratorietekniker är ett konsultuppdrag med start i mars i 2025 eller enligt överenskommelse.
Uppdraget är ett vikariat som sträcker sig till minst december 2025, med god chans till förlängning.
Arbetstiden är förlagd dagtid antingen tisdag-lördag eller onsdag-söndag
Krav för tjänsten
- Avslutad gymnasieutbildning, gärna med naturvetenskaplig inriktning
- Kandidat- eller masterexamen inom livsmedelsteknik, kemi eller mikrobiologi är meriterande
- Erfarenhet från arbete i laboratorium eller relaterad bransch
- Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
- Vana vid att använda Googles system som Docs, Sheets och Slides
- Vana av SAP är starkt meriterande
- Körkort B samt tillgång till bil är ett krav då det ej går kollektivtrafik till kund
Om dig
Vi söker dig som är flexibel, ansvarstagande och anpassningsbar, med en stark förmåga att arbeta noggrant och strukturerat. Du är engagerad i ditt arbete och delar värderingar som kundfokus, passion, entreprenörskap, laganda och integritet. Som en stolt ambassadör för dessa värden är du redo att bidra till vår ständiga strävan att leverera högsta kvalitet.
Du har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med naturvetenskaplig inriktning.
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet från livsmedelsteknik, provtagnignar, analyser, kemi och/eller mikrobiologi.
Har du tidigare av standardiserade laboratorieprocesser eller inom en relaterad bransch är det ett stort plus.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Om Barry Callebaut
Barry Callebaut är världens största tillverkare av kakao- och chokladprodukter och har fler än 13.000 anställda på ca 60 anläggningar i världen. Barry Callebauts centrum för utveckling av drycker ligger i Kågeröd. Där utvecklas och tillverkas dryckespulver för en global marknad. Fokus ligger på choklad- och kaffe baserade drycker, men även te och mjölkprodukter finns i sortimentet. Produkterna marknadsförs under varumärken som Ögonblink, Van Houten, Caprimo, SQD och Le Royal.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Siri Hanssen, siri.hanssen@adecco.se
Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail.
Har du frågor angående registrering, vänligen kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!